Mätning och utveckling

DOP-mittaus

Purkutyömailla, joissa on havaittu haitta-aineita, Aluehallintovirasto (AVI) vaatii ilmankäsittelylaitteiden, kuten imureiden ja alipaineistajien vuotomittausta. Ilmankäsittelylaitteiden erotusaste on oltava silloin vähintään standardin EN 1822:2009 mukainen. Ilmankäsittelylaitteen erotusaste mitataan DOP-testillä, jossa laitteen suodatuskyky MPPS¹ menetelmällä mitattuna tulee olla vähintään 99,95% 0,3 μm hiukkasilla. Vuoto ei saa siis ylittää tasoa 0,05 %.

H&H Tuonti Oy testaa vain omia valmistamiaan H&H ilmanpuhdistimia tai maahantuomiamme FLEX imureita. Kun laite läpäisee testin, kirjoitamme siitä sertififikaatin, joka on voimassa testauspäivämäärästä yhden vuoden eteenpäin tai siihen saakka kun HEPA suodatin vaihdetaan uudelleen.

Kun konetta aiotaan käyttää home- tai asbestikohteissa, suosittelemme lisähintaan toimitettavaa vuotomittaustestiä (DOP-mittaus). Tällä varmistetaan se ettei vuoto ylitä sallittua 0,05%.  Mittaus voidaan tehdä vain 08/2020 jälkeen valmistetuille H&H 800, 800S, 2500s, 5000 ja 5000s1 koneille. Huomaa, että testin läpimeno edellyttää H14 suodattimen käyttöä. Varmista koneen mittaussoveltuvuus tästä linkistä.

H&H Tuonti Oy kehittää jatkuvasti valmistamiaan ilmanpuhdistimia

Kehitystyö koostuu monesta osatekijästä ja tavoitteemme on että kaikki ilmanpuhdistimemme olisivat toiminnaltaan ja käytöltään parhaita markkinoilla. Tuomme jatkuvasti uusia käytön ja työn helppoutta edistäviä ratkaisuja, ominaisuuksia joita ei vielä muiden valmistajien koneista löydy. Tällaisia ominaisuuksia ovat muun muassa

  • Automaattinen alipaineen säätö ja erilaiset hälytykset matkapuhelimiin
  • Loggerin integrointi ilmanpuhdistimeen
  • Akkuvarmennnus hälytysten varmistamiseen
  • Alipaineen, energian ja käyttötuntien digitaalinäyttö

Mittaamme jatkuvasti erilaisten rakenteiden ja suodattimien vaikutusta ilmanpuhdistimen suorituskykyyn. Samalla saamme luotettavaa tietoa laitteidemme toiminnasta erilaisissa työmaaolosuhteissa. Jatkuva tuotekehitystyö on välttämätöntä ja sen tulokset näkyvät kotimarkkinoilla ja myös viennissä. H&H ilmanpuhdistimia viedään jo nyt kaikkialle Eurooppaan. Seuraavat kohdemaamme ovat USA ja Australia, joita varten suunnittelemme tarvittavat tuotemuutokset.

Designed and made in FINLAND

H&H Tuonti Espoo

Lanttikatu 1
02770 Espoo FIN

+358 9 5259 030

myynti@hhtuonti.fi

hhtuonti.fi

H&H Tuonti Oulu

Myyntimiehenkuja 10 C 4
90420 Oulu FIN

+358 9 5259 0328

myynti@hhtuonti.fi

hhtuonti.fi

suomalainen laatutuote
Copyright © 2024 H&H Tuonti